Zit 'ie?

Onderbroek_2

In het kader van xe2x80x98zit xe2x80x98ie of zit xe2x80x98ie nietxe2x80x99 heb ik een mini onderzoek gedaan. De uitkomst is niet echt verrassend te noemen, maar toch wil ik mijn vrouwelijke lezers graag deelgenoot maken van mijn bevindingen. Aangezien het om een nogal gevoelig onderwerp gaat, zal ik proberen zo min mogelijk in details te treden, alhoewel dat soms onvermijdelijk is. Het moge duidelijk zijn dat ik niet verantwoordelijk wil zijn voor welke schade dan ook die het lezen van dit stukje met zich mee zou kunnen brengen. U bent er klaar voor?

Sinds het verschijnen van de string in de huidige vorm, heb ik dit pikante kledingstuk gemeden als de spreekwoordelijke pest. Niet alleen heeft het baren van kinderen hier en daar aanzienlijke schade toegebracht maar ook het verval van mijn ooit zo strakke en, ja ik mag dat rustig stellen, goddelijke lijf laat het niet toe dat er ook maar de kleinste wrijving in mijn bilspleet plaatsvindt. Het dragen van ondergoed werd dus beperkt tot de standaard sloggi die buik en billen compleet bedekt. Het dragen dezer onder een nogal strakke witte zomerbroek liet mijn dochter steeds rillen van afschuw. xe2x80x9cEeeeeeuuuww, mam! Ik zie je onderbroekxe2x80x9d was dan ook een veel gehoorde kreet in huize Loesje. Er zat niet veel anders op dan, of onderbroekloos de zomerbroek in, of een ander soort van bilbedekking vinden die dit probleem zou kunnen oplossen

Tot mijn grote vreugde had mijn zus een soortgelijk dilemma. Zij deelde haar ondergoed ook liever niet met de rest van de wereld die Leiden heet en had van een kennis, goede vriendin, buurvrouw ( u mag hier zelf invullen) de gouden tip gekregen. Huidkleurige sloggies met korte pijpjes. De oplossing voor het probleem, onzichtbaar onder welk kledingstuk dan ook en met een perfecte pasvorm. Den Haag centraal (waar anders?) heeft een klein winkeltje in sokken, pantyxe2x80x99s en, jawel ..sloggies. De aankoop was snel gedaan en tot vandaag lag het kleinood in de daarvoorbestemde la te wachten op het moment suprxc3xaame. De testreet rit

U mag nu drie keer raden wie de hele dag haar onderbroek tussen haar bilspleet vandaan heeft staan plukken?

Advertentie

0 gedachten over “Zit 'ie?

 1. had je dan met die pijpjes of met dat touwtje?? Die met pijpjes kruipt toch niet in je billen?

  Ik durf geen string.. krijg altijd visioenen bij windjes laten. Van die klapperende touwen.. 🙂

 2. Daarom draag ik dus wel strings. Een boxer zit tussen je billen, en dat hoort niet. Een string zit ook tussen je billen, en dat hoort wel.
  Trouwens, een goed passende string voel je niet zitten, verval of geen verval.

 3. Ik begrijp het niet. Maar ik ben dan ook een man, die eens per jaar twintig dezelfde onderbroeken koopt bij de Hema. Ik vergis me dus nooit des morgens welke onderbroek ik nu weer eens zal aantrekken.

  Het is allemaal de schuld van Eva, anders hadden we het woord onderbroek niet eens gekend…

 4. Wat citroenvlinder zegt. Langer dan 5 minuten aan, en strings worden gruwelijk irritant. Dan maar een witte broek waarover mensen gillen. Ik zal de laatste zijn die ermee zit. (staat/loopt/springt etc. etc.) 😉

 5. @ Therese het plaatje is meer om de omvang van mijn probleem te benadrukken, en vleeskleurig zie je echt helemaal niet, dat is,was het enige pluspunt

  Ik ben blij dat het merendeel van de dames mijn afschuw voor de billenfloss deelt. Ik dacht echt dat ik de enige was..:o)

 6. @Allen. De gedachtewisseling begint frivole trekjes te vertonen en dus is het misschien dienstig dat ik als oud en wijs man een duit in het zakje doe.
  Ik heb een collega, een Beierse, die gezegend is met een zeer vlezige achterhand. Ook zij had last van schurend, wringend, jeukend of opkruipend ondergoed en soortgelijke natuurrrampen. Daar heeft zij het volgende op gevonden: zij draagt nog slechts ‘Dirndl’-rokken met daaronder… niets.
  ‘Und,’ aldus haar eigen woorden, ‘so braucht auch ma Freund net worten.’

 7. Ik draag alleen nog maar strings, ze zitten superlekker en het ziet er sexy uit. Onder een witte broek draag ik meestal een witte string, want waarom zou je dat nou niet mogen zien? mijn vriendje vindt dat heerlijk, dat je mijn string een beetje ziet doorschijnen en eerlijk is eerlijk, ik zie hem ook liever in een sexy string dan zo’n grote boxershort. Prima toch!

 8. Hallo ik ben een jongen van 14 jaar en draag soms string.Ik draag het al sinds m’n 13e. Niet dat ik homo ben maar het zit lekker.En zo krijg ik snel de aandacht van vrouwen.Nix voor te schamen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s