Feestje

Al de hele middag galmt er muziek over onze wijk. Op het voetbalveld een eind verderop stonden vanochtend ineens een klimwand, een springkussen en tekende zich de contouren van een rommelmarkt af. Op het moment dat ik mijn rondje met de hond deed was het nog betrekkelijk rustig en tussen alle troep bevond zich weinig tot niets dat ik echt heel erg graag zou willen hebben. Later begon de muziek. Reggae, een Afrikaanse band, Marokkaanse (?) muziek en een stemmige soulband wisselden elkaar in hoog tempo af.

Het dansbeest in mij wiegt mee op het ritme laat mijn voeten geen minuut stilstaan. Ik denk dat ik zo maar eens die kant opga. In mijn eentje een feestelijke einde aan mijn vakantie maken.

NB Dat heb ik weer, kom ik op het sportveld aan, is het net afgelopen.

Advertenties

0 thoughts on “Feestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s