Moord

Moord_1 

Er ligt een lijk in mijn bed, een enorm lijk. Het eerste wat me opviel was de gigantische hoeveelheid bloed. Op welk tijdstip of waarmee ik het gedaan heb? Ik kan me niets herinneren. Toch moet ik het gedaan hebben want er was niemand anders in mijn bed aanwezig. Zou ik het bewijsmateriaal moeten bewaren, of denkt u dat het verstandiger is om alles meteen te verwijderen? Bestaat er een speciaal onderzoeksteam voor dit soort zaken, is er een telefoonnummer dat ik bellen kan? Gisteravond ging ik nog onschuldig mijn bed in, nu heb ik een leven op mijn geweten.

Een ding is zeker, ik zal er vannacht niet van wakker liggen.

Advertentie

0 gedachten over “Moord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s