Merel

Merel_box Laat ik eens beginnen met het voorstellen van Merel. Amper drie maanden oud windt ze haar vader al om haar kleine vinger. Zij is diegene die mij de titel xe2x80x9coud xe2x80x9c bezorgt heeft, oudtante in dit geval. Waarvoor mijn dank. Waar zouden al die jachtige tweeverdieners toch zijn, zonder al die opaxe2x80x99s en (in dit geval) omaxe2x80x99s die tijdelijke zorg voor hun eigen achterkleinkinderen van hun kinderen overnemen. Het geen straf om zoiets te mogen doen heb ik nu uit eerste hand ervaren. Merel is het type kind dat straks de ideale schoondochter gaat worden. Geen enorme grote mond opzetten, geen last van de warmte, braaf haar fles leegdrinken en dan is ze nog lief  op de koop toe. Stiekem heb ik haar in gedachten al gekoppeld aan de zoon van mack maar daar heeft de P. al een optie op geloof ik. Alhoewel, als dat ongevraagd is dan maak ik alsnog een goede kans.

Advertentie

0 gedachten over “Merel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s