Vandalisme

Vandalisme

Net op het moment dat ik in slaap wilde vallen werd ik geroepen door mijn dochter. xe2x80x9cMama, mama, kom gauw xe2x80x9c In twee tellen stond ik op haar kamer. Ze stond in het donker voor het open raam en gebaarde mij om stil te zijn. Met enige voorzichtigheid liep ik in haar richting om al heel snel te ontdekken waarom zij mij geroepen had. Aan de overkant van de sloot hadden ene Priscilla en een Deborah een ruzie waar je rustig u tegen kunt zeggen. Er werden op luide toon verwensingen geuit waar ik nog nooit van gehoord had, laat staan dat ik ze anatomisch voor mogelijk hield. Aangezien het stel door een hoge rietkraag aan ons oog ontrokken werd, kregen we er pas een poosje later enig zicht op. Ze werden vergezeld door een stel kinderen! en een jongeman wiens rol mij niet helemaal duidelijk was, maar die qua geluid niet voor beide dames onderdeed. Hij beantwoorde ondertussen ook nog een telefoontje terwijl Priscilla de benen namxe2x80xa6.maar in de verkeerde richting. Hoe hij ook gilde dat ze de verkeerde kant op liep, met mocht niet baten dus werd de achtervolgen ingezet terwijl Deborah nog steeds krijsend midden op straat stond. Het zal totaal maar een paar minuten geduurd hebben, maar het leek een eeuwigheid. In al die jaren dat wij hier wonen heb ik nog nooit zoxe2x80x99n tafereel mogen aanschouwen

Vanochtend werd ik weer door mijn dochter geroepen. Ze wees naar de overkant waar gisteren enkele mannen op machines het al eerder afgesneden gras in mooie grote rollen hadden veranderd. Wij hebben niet gezien wie de daders zijn, maar al gauw valt de verdenking op het trio van vannacht. Reden te meer om bij dit stelletje asoxe2x80x99s uit de buurt te blijven.

Advertentie

0 gedachten over “Vandalisme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s