Korte stop

Vakantie_2   

Morgenochtend omstreeks 11.20 uur zal ik in de trein stappen die mij naar Leiden brengt. Huis, haard en hond laat ik achter in de capabele handen van dochter en zoon. Even een paar dagen ertussenuit. Mijn oudste zus heeft al een heel programma klaar. Dinsdag samen op de fiets naar het strand in mijn favoriete badplaats Katwijk en woensdag samen met zus A in Den Haag op zoek naar een antiquair en eventueel een rendez-vous met verre familie. Ongetwijfeld zal er heerlijk gegeten en gedronken worden, maar vooral veel gepraat en gelachen. Donderdag keer ik dan weer op mijn schreden terug.

Alhoewel mijn zus internet heeft ben ik niet van plan ook maar enigszins in de buurt van haar PC te komen. Jullie zullen het dus heel even zonder mij moeten doen.

Advertentie

0 gedachten over “Korte stop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s