Uitgesteld project

Nu het huis verkocht is, kunnen de uitgestelde projecten van de muur gehaald worden. Zij gaat vandaag naar Wageningen, waar de restaurateur al met smart op haar wacht. Hij gaat haar oude en veel te dik aangebrachte vernis laag verwijderen, oude scheuren (waarschijnlijk ontstaan doordat het doek lang opgerold heeft gezeten) wegwerken en overgeslagen resten van een vorige schoonmaakbeurt vakkundig verwijderen. Hij is net zo onder de indruk van haar als ik ben. Tijdens zijn reis naar Italixc3xab heeft de hij de kunst van de renaissance kunnen bewonderen en sinds die tijd is het meisje niet van zijn netvlies af te branden, zo liet hij mij weten. Ik weet zeker dat zij bij hem in hele goede handen is. Ze zal er straks als xe2x80x98nieuwxe2x80x99 uit gaan zien

0 gedachten over “Uitgesteld project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s