Opschieten

Veel te vroeg word ik mijn bed uit gebonjourd. De man vliegt vandaag, na een veel te korte tussenstop thuis, via Praag naar Boekarest. Het tijdstip had wat mij betreft iets later gemogen, maar daar heeft de KLM maling aan. Het is stil op de weg. Verbazingwekkend hoe snel je dan ineens in de stad bent. Toch rijden we volgens onze achterligger niet hard genoeg. De oudere man zit heftig te gebaren dat we op moeten schieten. Ook hij moet zijn passagier kwijt op het station. Terwijl ik rustig afscheid neem raast hij alweer richting Zuid. xe2x80x9c Zulk gedrag verwacht je toch niet van een man op leeftijd? xe2x80x9czeg ik en terwijl ik me omdraai schiet de vinger van de man met een bekend gebaar achter de snelheidsmaniak aan de lucht in.

Ik zeg maar niets meer

Advertentie

0 gedachten over “Opschieten

  1. Het verbaasd mij altijd weer als ik zie hoeveel mensen op leeftijd weinig geduld hebben. Regelmatig maak ik het in de supermarkt mee. Als het kan proberen ze voor te schieten! Of ze staan achter je ongeduldig te dribbelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s