Track weg

Trackback

Op zoek naar de plek waar ik een nieuwe poll zou kunnen ontwikkelen kwam ik op een pagina die ik nog niet eerder ontdekt had. Het trackback verhaal was me tot nu toe niet duidelijk en de verwarring aan mijn kant is alleen nog maar toegenomen. Wat moet ik nou met deze verwijzingen. Linken zij naar mij of link ik naar hen? Is er iets tegen te doen? Moet ik ze deleten of meld ik het bij de cyberpolitie?

Een kleine zoektocht levert meer vragen op dan een normaal mens kan beantwoorden. De nieuwe poll moet nog maar even wachten. Ik heb mijn handen vandaag al overvol.

Advertentie

0 gedachten over “Track weg

  1. Heel erg herkenbaar, ik wacht rustig af of ik het ga missen dat “trekbekken”, net als als rss feed,ik wacht af tot jullie het allemaal weten en dan klip en klaar vertellen waarom,hoe en wat.:) 🙂

  2. Wat de logger niet snapt gebruikt ie niet. 🙂

    TrackBacks worden zeer weinig gebruikt net als die permanente link-optie. Trackbacks heb ik dan ook uitgezet, ook omdat dit spammers aan kan trekken en ik liever die spamcode uitzet.

  3. Ik heb ze er meteen uitgemikt omdat ik de toegevoegde waarde niet heb kunnen ontdekken. Ik houd mijn logleven graag overzichtelijk en zit niet op complicaties te wachten waar ik het nut niet van inzie.

  4. Het is helemaal niet xc2xb4ga naarxc2xb4, het is xc2xb4haal hierheenxc2xb4. Je gaat nergens heen als je surft.

    Trackbacks zijn net zoiets als voetbal, iedereen praat erover maar niemand snapt het. Alleen, bij voetbal snappen ze dat niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s