Feest

School

Een groot gezin betekent niet alleen dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen, maar ook dat er altijd wel iets te vieren valt. Zeer zeker nu we ouder worden grijpen we elke kans om te feesten met beide handen aan. Was ik vorig jaar de gelukkige die Sarah mocht zien, dit jaar komt  die dubieuze eer toe aan mijn een jaar en negen dagen jongere zus.

Met haar heb ik de meeste herinneringen. De oudere zussen waren ons te ver vooruit. Samen slapen in een bed dan is gedeelde smart echt niet altijd halve smart. Samen naar school, spelen, uit logeren. Een tijdje zelfs samen in het kerkkoor maar we konden ook vechten als kat en hond. Er zijn wat haren verloren gegaan in die jaren. Na het overlijden van mijn vader hebben we zelfs heel lang niet meer met elkaar gesproken. Nu we ouder en vooral wijzer geworden zijn liggen de zaken weer heel anders. Het maakt ons milder maar vooral ook laat het ons beseffen dat er niets gaat boven familie. Dus vieren we niet alleen haar maar ook de verjaardag van haar man tijdens dit grote familietreffen in Belveld Belfeld. Samen worden ze 100 en daar gaat op gedronken worden.

Advertentie

0 gedachten over “Feest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s