Eigen huis..euh tuin

Mijn pioenrozen staan op een vrij schaduwrijke plek, vandaar dat ik u nu pas het eerste exemplaar tonen kan.Bovendien test ik meteen even mijn html kennis om de foto te centreren. Missie volbracht zo te zien.

Pioenroos_1

Advertentie

0 gedachten over “Eigen huis..euh tuin

  1. Missie is zeker weten geslaagd! Mag ik vragen hoe je dat doet, een afbeelding centreren? En verder, hoe maak jij je weblog zo mooi breed (het deel met je logs en het menu)? Je weblog ziet er mooi uit hoor!
    Liefs, mirm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s