Alle hens…

Boot Waar kun je op een zinderend hete dag beter je personeelsfeest houden dan op een boot? Nergens, dus stapten wij in Millingen van de wal op het schip. Eerst een klein eindje richting Duitsland en daarna rechtsomkeert richting Nijmegen om bij de kop van Pannerden de Rijn op te tuffen. Water, ijsthee, maar ook bier en wijn werden in hoog tempo aangesleept. Er werd gespeecht, gelachen, gegeten en heel veel met factor 30 gesmeerd. Op gepaste wijze en gevolgd door groot applaus namen wij afscheid van hen die volgend jaar elders dansen of die hun spitzen aan de wilgen gehangen hebben om een tweede carrixc3xa8re te beginnen.

De tocht voerde ons verder langs Meinerswijk ( Kijk, daar achter die dijk daar woon ik) tot aan de sluis van Driel en weer terug naar Arnhem. Rond 8 uur werden wij van dek afgebonjourd. Deze geweldige dag werd afgesloten met een eindfeest dat helaas niet door iedereen bezocht werd, maar waar daarom wel heel veel ruimte was om eens ouderwets te swingen.

Het is maar goed dat ik vandaag een vrije dag heb.

Advertentie

0 gedachten over “Alle hens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s