Stroomversnelling

De veranderingen gaan zo snel dat ze amper bij te houden zijn. De man is weer even thuis, onze dochter heeft de eerste (van de drie) auditiedagen voor de opleiding drama docente met een plus afgerond en ik heb, buiten een nieuwe baan, een conflict als OR lid met de directie voor mijn gevoel in de plus afgesloten. Het mooie weer en het wk zijn bijkomstigheden

Vandaag ben ik de hele dag de hort op. Zoals gewoonlijk draai ik eerst mijn ochtenddienst, daarna een bedrijfsvergadering, gevolgd door het personeeluitje dat afgesloten wordt met een daverend bedrijfsfeest georganiseerd door de feestcommissie.

Laat niemand beweren dat mijn leven saai is.

PS ik kan mijn feestcommissie foto niet meer vinden in ons nieuwe o zo niet overzichtelijke archief. U moet hem er maar bij denken.

0 gedachten over “Stroomversnelling

  1. Oh! Een vrouw die het WK een prettige bijkomstigheid vindt. (Ik lees vast iets verkeerd…)

    Wat een fijn mens bent u!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s