Foto test

Oma_nievelstein_4 

Mijn volgende stap is om het plaatsen van foto’s uit te proberen. Dit is er een uit de oude doos. Toepasselijker kan het niet. Als ik zo naar mijn oma kijk, vraag ik me af hoe oud ze toen was. Ouder dan ik nu ben? Hoe anders zien onze levens er uit. Mijn ogen gericht op een scherm. Zij heeft bij leven nooit een pc gezien.

Mijn oma, mijn een jaar jonger zusje en ik. Toen was geluk nog heel gewoon.

Advertentie

0 gedachten over “Foto test

 1. Ik vind de opties bij afbeelding invoegen maar niks, gelukkig kun je het ook zelf invullen in het tabblad HTML bewerken. Ik heb hieronder beide mogelijkheden even voor je opgeschreven.

  Wanneer je een nieuw bericht aanmaakt en op het icoon afbeelding invoegen klikt kies dan voor optie 2 : Speciale instellingen gebruiken.

  Je kunt ook de html er zelf in zetten dan kun je grootte en breedte zelf invullen. Daarvoor klik je bovenaan rechts van het nieuwe bericht op : HTML bewerken

  Ik heb even een klein tekstbestandje gemaakt met de code die je daar dan kunt neerzetten en die met email aan je gestuurd.

 2. Ik had eiegenlijk een link onder de foto willen hebben die de grotere versie zou laten zien, maar ik heb denk ik iets niet goed gedaan. Is dat xc3xbcberhaupt mogelijk met foto’s die in je weblog album staan?

 3. Wat een lekker koppie. Ik kan me die jurkjes van vroeger nog zo goed herinneren.

  Zelf goochelen met codes is volgens mij de enige manier om een link eronder te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s