Genoeg

Ik kan geen controlepaneel meer zien. Elke keer als ik op zoek ga naar een bepaalde functie blijf ik in hetzelfde kringetje ronddraaien. Pagina na pagina opent zich maar ik word er niet wijzer van. Het lukt me niet eens om het font in de kolommen hetzelfde te laten zijn als de tekst van mijn log,terwijl ik al tig keer xe2x80x98instellingen wijzigenxe2x80x99 heb ingedrukt. Is het weblog die weigert of ben ik nou zo stom? Waar is de link naar het portal gebleven en waarom weigert de optie om een nieuwe pagina te openen als er een link aangeklikt wordt?

Ben ik van nature een vastbijter, dit geef ik op. Niets is zo frustrerend als een bepaald beeld in je hoofd hebben en dan alsnog moeten vaststellen dat het simpelweg niet haalbaar is omdat de middelen niet meewerken.

Advertentie

0 gedachten over “Genoeg

 1. Het went wel hoor, gewoon per keer is iets uitproberen.
  Er kan heel veel meer dan eerst.

  Er is maar een ding wat niet meer kan en dat is dat je niet
  meer zelf items in en uit het archief kan halen.
  Echt heel jammer.

 2. @ Yvonne, ik probeer steeds om mijn font te veranderen, maar het wil gewoon niet. Dan ben ik ook nog de links naar het weblog-portal en de beginpagina kwijt die bovenaan horen te staan?

  @ Pauline, bedankt voor de tip, ik zocht me wezenloos naar de optie om mijn oude logs te archiveren…

 3. Yep, maar ik ben al min of meer van plan om de hele zaak op de schop te gooien. Ik kan me hier namelijk helemaal niet in vinden. De kleuren, de kopfoto, het font, niets klopt meer.

 4. Kopfoto ziet er mooi uit, zo. Ik maak maar van elk geplaatste log een kopie en plak die op een Word document, nu we geen backups meer kunnen maken via Weblog. Vanmorgen had ik ineens mijn oude uiterlijk weer terug en was ik drie weken terug in de tijd. Even schrikken,maar nu is het weer okxc3xa9.

 5. ben zelf sinds vrijdag verhuisd, maar kan niet in m`n nieuwe huisje, herkend m`n w8woord niet en stuurt ook geen nieuwe !
  het is weekend, mischien dat `t daaraan ligt, maar anders stop ik er gewoon mee !!!

 6. ben zelf sinds vrijdag verhuisd, maar kan niet in m`n nieuwe huisje, herkend m`n w8woord niet en stuurt ook geen nieuwe !
  het is weekend, mischien dat `t daaraan ligt, maar anders stop ik er gewoon mee !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s