Verven

Dit jaar was ik door omstandigheden vergeten om de bekende pakjes op tijd in te slaan. Uiteraard waren ze, toen ik er aan dacht, nergens meer te krijgen. Een beetje creatieve geest laat zich daardoor niet uit het veld slaan en dus ben ik met de oude schminkdoos, een restant uit lang vervlogen jaren, toen ik nog karnaval vierde en de wereld nog goed was, aan de slag gegaan.
Ik denk niet dat ik hier mijn beroep van kan gaan maken.

0 gedachten over “Verven

  1. Wat heb je lekker zitten frxc3xb6belen! Maar wat ik me afvraag: voor wie maak je al deze schattige kunstwerkjes? Weten je grote kinderen deze kleurenpracht nog te waarderen? Dat geeft de jonge moeder moed! 😀

  2. Ik moet morgen naar de campingwinkel. Maandag komen de kleinkinders, en ik heb nog geen ei in huis. Maar wel veel blikken Flexa, Histor, Lakfatex, en ook een spuitbus autolak (rood metallic)…

  3. @ Polderzilver, ze hebben er smakelijk om gelachen, dat is toch ook iets waard?

    @de P. u heeft hopelijk ook een klein penseeltje?

    @Yvonne, het blijft mooi zitten, maar helemaal verfvrij ben ik niet gebleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s