0 gedachten over “Helaas

  1. Ik probeer er vat op te krijgen, maar vind het nog steeds een raar idee.
    Gisterenavond dacht ik nog, het zal wel goed gaa, het is zo stil om haar heen en een paar uur later gaat de telefoon.
    Ik denk dat het voor mij pas echt is als ik het zie 😦

  2. Zo’n jonge vrouw.. een moeder.. Wat zijn we kwetsbaar he? Misschien kun je later met vrede zeggen.. “Wat ben ik bevoorrecht haar gekend te hebben”.. Nu is het alleen maar onbegrijpelijk. Probeer het ook maar niet te begrijpen. Huil en knuffel.. en houd de herinnering aan de mama levend.. Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s