Noblesse Oblige

Daar zit je dan. Je hebt met een klein beetje pijn afscheid genomen van Maxine en je log is rigoureus in de verbouwing gegooid.Als je de reacties mag geloven is iedereen wel te spreken over de uitstraling die je nu hebt maar dan gebeurd het…je inspiratie is verdwenen
Met Maxine aan je zijde mocht je neuzelen zoveel je wilde, dat hoorde je zelfs te doen. Nu moeten de literaire hoogstandjes naar buiten gebracht worden want met een dergelijk intro doen we het niet meer voor minder….
Noblesse oblige

Advertentie

0 gedachten over “Noblesse Oblige

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s