To do or not to do…

Het wordt de hoogste tijd dat ik een beslissing ga nemen. Ga ik meer werken ja of nee. In september komt de middag dienst vrij en ik denk er serrieus over om 4 hele dagen te gaan werken. Er zijn bergen voordelen.
1) Ik ‘run’ mijn eigen toko en hoef me niet meer te ergeren over collega’s.
2) Extra verdiensten…ook niet mis
3) Ik heb nu eenmaal een hele leuke baan dus extra werken is geen straf

Nadelen zijn er ook en die zijn tot nog toe in de minderheid.
1) Ik maak gelijk wel hele lange dagen
2) hoe moet het met het huishouden en de hond?

In september gaan de twee jongens studeren en gaat de dochter het laatste jaar VWO in. Dat kan dus het probleem niet zijn. Het feit dat ik pas om 6 uur thuiskom en dan nog eens moet gaan koken vind ik minder aantrekkelijk (de man is meestal pas om half 7 thuis). En zo blijf ik heen en weer slingeren want ik krijg de voor en de tegens niet echt lekker in balans.

Advertentie

0 gedachten over “To do or not to do…

 1. Ik zou wel meer gaan werken, vooral als je ook nog eens een leuke baan hebt! Dat koken komt heus wel goed…hou het op de dagen dat je werkt lekker simpel en op de dagen dat je vrij bent maak je er meer werk van, iedereen teveden!

 2. Ben het met Darch eens trouwens. Als ik terugdenk aan mijn fulltime baan, dan zou ik het niet meer doen. Ja.. extra geld was leuk, maar als je ’s avonds te moe bent om uit je ogen te kijken, dan gaat de lol er wel af op den duur.
  Zit je ook nog met je huishoudelijke klussen. Je vrije dagen besteedt je daar dan weer aan.

 3. Tja, best lastig. Ik heb het idee dat je niet gaat werken voor het geld en niet thuis wilt blijven voor de hond.
  Is het eten het grootste probleem?

 4. Als eten het grootste probleem was dan was het zo opgelost Vonneke.(ik kan n.l. niet koken.. 😉 Ik vind mijn baan gewoon super leuk en als ik het allemaal zelf ga doen hoef ik me niet aan anderen te ergeren.Ik voel me sowieso altijd al verantwoordelijk voor alles wat hier gebeurd. De lange dagen en de hond die constant alleen zit zijn de grootste min punten… 😦

 5. Ons hondje wordt ‘smiddags door de hondenuitlaatservice een uur lang meegenomen naar het bos…. alwaar hij zich compleet uitleeft met de andere hondjes, waaronder zijn vriend flatcoated retriever Max. Dat weten wij omdat ie soms onder de zwarte haren zit als we thuiskomen. Ze gaan ook op avontuur met z’n 2en. Max vindt het erg leuk. En ligt de rest van de dag bij te komen van de inspanning.

  Dus xc3¡ls je meer zou gaan werken, is zo’n uitlaatservice een uitkomst! Vinden wij dan. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s