Sissyday

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik uit een groot gezin kom en ik heb dan ook maar liefst 3 zussen en 2 broers. Wij wonen allemaal in verschilende delen van Nederland en zien elkaar dus niet echt vaak. Toen vorig jaar de man van mijn oudste zus heel plotseling kwam te overlijden hebben wij zussen besloten om minimaal een keer per jaar bij elkaar te komen op een nader te bepalen lokatie voor een gezellige zussendag. Aangezien onze oudste broer al jaren dezelfde vrouw heeft die we eigelijk ook een beetje als zus beschouwen gaat zij gezellig met ons mee. Zojuist kreeg ik een mailtje dat de datum voor de volgende zussendag is vastgesteld op 5 juni en ik verheug me nu al..

0 gedachten over “Sissyday

 1. Echt een keer doen Greta,ver vooruit een datum prikken dan hebben de meeste nog niets gepland..wij hebben zelfs al plannen om het 2x per jaar te gaan doen zo leuk is het steeds. We gaan ook elke keer naar een andere stad.
  .. 😀

 2. Klinkt heel gezellig. Ik heb helaas maar een broer die heel anders is als ik en met heel andere dingen bezig is.

  Mag ik iets opmerken over je weblog, Marloes?
  Ik vind het een beetje jammer dat je logs die eigenlijk nog recent zijn al verwijdert van de voorpagina.
  Ik ben zelf iemand die alleen voorpagina’s bezoekt en dan weer doorsurft naar de volgende voorpagina maar op die manier mis ik wel dingen … of ben ik de enige die dit zo doet? 😕
  Plus dat een topictitel ook vaak nieuwsgierig maakt om de topic te lezen. Nu staan er maar vier …

 3. Vonneke…voor jouw laat ik ze met plezier wat langer staan, ik ben een erg opruimerig type van nature en als ergens niet (of niet meer) op gereageerd wordt….hup…weg ermee…
  Ik leest trouwens zelf ook alleen maar de voorpagina topics. Ik ben bang dat als ik eenmaal begin met archieven in te duiken ik nooit never meer tevoorschijn kom… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s