I wish

Mijn prachtige dochter lijkt niet alleen niet op mij, maar heeft ook helemaal niets van mij. Zij is blond met blauwgrijze ogen en ik ben donker en dito ogen. Zo’n losbol als ik vroeger was zo serieus is zij..Lapte ik de school aan mijn laars, zij moet en zal enorme cijfers op haar rapport hebben. Haar wilskracht en haar doorzettingsvermogen zijn haar beste eigenschappen.
Nam ik vroeger een sprong in het diepe zonder over consequenties na te denken, zij weet precies wat ze wil en alles maar dan ook echt alles is tot op het laatste detail doordacht.
Wat we wel delen is onze liefde voor muziek en, net zoals ik dat vroeger ook deed, galmt zij constant mee met wat er ook gedraaid wordt op dat moment. Als ik een cd kwijt ben, dan weet ik gewoon dat ik hem op haar kamer terug vinden kan . Ik ga niet altijd mee met haar keuze maar zij vind mijn gouwe ouwe collectie (en niet alleen die) te gek . Zo kan het gebeuren dat ze mij vraagt bij Bol een cd te bestelen, want juist deze heb ik niet in mijn collectie.
Haar favoriete zin op dit moment: “You have no power over me” ….I wish

Advertentie

0 gedachten over “I wish

  1. Wat leuk om zo sterk de verschillen en de overeenkomsten tussen jezelf en je dochter te zien. Lijkt me voor jou een gersutellende gedachte dat zij nadenkt voor ze het diepe inspringt:D:D:D

    Leuk trouwens dat er bij Bowie nog steeds favoriet is:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s