Jazz

Jazz
Op speciaal verzoek van Mac een foto van onze hond. Jazz is bij ons in huis gekomen toen ze ongeveer een maand of 7 was en deze foto stamt ook uit die tijd. Ze is voortgekomen uit een ongelukje tussen een Engelse Bulldog (mama) en een Bouvier (papa) De bulldog bezitters dachten dat hun hond gedekt was door een echt Bulldog en hadden de pups ook al min of meer verkocht toen ze de schrik van hun leven kregen bij de geboorte van deze mormels…:) (het waren een stuk of 9 geloof ik..)

Advertentie

0 gedachten over “Jazz

 1. Dank je. Volgens mij heb je nu een hond die het grappige karakter van een bulldog heeft en het loopvermogen van een Bouvier. Want dat mis ik een beetje bij een echte bulldog.

  Leuk beest!

 2. whahahaa, had die koppies wel willen zien toen ze er achter kwamen dat het een kruising was met bouvier, hihi. Maar eerlijk is eerlijk, tis eenpracht van een hond:):):)

 3. “Mack” vertelde mij van de foto van je hond en natuurlijk, als Bulldog liefhebber, moest ik even kijken. Wat een gaaf beest zeg! Onze bull is 8 en gaat nog steeds als de brandweer. Andere honden vind ik niet zo leuk maar als ik deze zie, prachtig!!

  Groetjes, het vrouwtje van Mack. 😉

 4. Jazz is gestroomd ruwharig en heeft qua potenstand weer iets meer van een Bulldog…van die rare flappoten.. 😉 beetje naar binnen gedraaid.. Hier in de buurt woont ook een zusje van haar en die heeft weer veel meer een Bull kop…minder li..ef vind ik persoonlijk, maar is verder 2 druppels water onze Jazz….allesvreter en fanatiek 😕

 5. Heb in m’n leven al heel wat kruisingen gezien, maar nog nooit een Bulldog met een Bouvier. Als ik had moeten raden wat voor kruising het was zou ik er nooit achtergekomen zijn. Ben een aantal jaren instructrice geweest bij een hondenclub en we maakten er als instructeurs onder elkaar altijd een spelletje van om te raden wat voor kruisingen we soms in de les hadden.

  Leuk de foto van Jazz. Ze kijkt je aan of ze zeggen wil: moet dat nou die foto 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s