Wereldberoemd

Vandaag ben ik een beetje in een nostalgische bui. Het zal aan de foto’s liggen die ik aan ’t bekijken was om er een te zoeken voor mijn Katwijk log. In een heel ver verleden heb ik de derde prijs gewonnen in een opstelwedstrijd van de bieb (categorie 10 tot 14 jarige denk ik)en die foto’s vond ik ook terug…Ik heb zelfs het boek nog dat ik toen gewonnen heb:Loeloedji, kleine rode bloem van Toos Blom, maar vraag me niet waar het opstel over ging..Ik was in ieder geval super trots…Mijn 5 minuten van wereldberoemdheid in Kerkrade en omstreken

 

Advertentie

0 gedachten over “Wereldberoemd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s